18820-aplikids

Zoek en vind Puzzel Stad

13,95

EAN: 8410782188209 SKU: 18820

Beschrijving

Zoek en vind de voorwerpen in de stad en leer tegelijk de belangrijkste gebouwen van een stad. Weet jij waar de brandweer zit? Maak de puzzel met behulp van de bijgeleverde poster en zoek dan de personen en voorwerpen die op de 3 te koppelen kaarten staan. Kinderlijk, kleurrijk, duidelijk en eenvoudig spel, een ideaal cadeau voor kinderen ontworpen door APLI Kids.

In de verpakking vind je 104 puzzelstukken van 5 x 5 cm, een poster van de puzzel gelijk aan het formaat van de puzzel en 3 kaarten met verschillende voorwerpen en personen. Makkelijk te hanteren voor de kinderen, stoere stukken, veilig en makkelijk te hanteren. 2 mm dikke puzzelstukken met een matte afwerking en Indiana op de achterkant.

Extra informatie

Gewicht 820 g
Afmetingen 33 × 24 × 5 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Productformaat

64,5 x 41,5 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.