18866-aplikids
18866-detail-aplikids
18866-achterkant-aplikids

Mijn eerste Klei

10,95

EAN: 8410782188667 SKU: 18866

Beschrijving

Mijn Eerste Klei set met dierenthema. Mozaïek van 6 geïllustreerde en gelamineerde vellen om aan te vullen met de 6 potjes gekleurde klei die in de set zitten. Klei kleuren inbegrepen: rood, geel, groen, blauw, zwart en oranje. Kinderen zullen veel plezier beleven aan het maken van kleibolletjes om keer op keer op de gelamineerde vellen te plakken! Gemakkelijk te gebruiken: de gelamineerde vellen hebben witte ruimtes met gekleurde stippen als leidraad om in te vullen met de kleiballen die kinderen maken. Een product met een hoge didactische waarde, perfect voor het ontwikkelen van vaardigheden en precisie vanaf jonge leeftijd, evenals voor het stimuleren van de fijne motoriek, het werken aan de hand-oog coördinatie en het bevorderen van de ruimtelijke oriëntatie.

Extra informatie

Gewicht 620 g
Afmetingen 24 × 22 × 6 cm
Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.