SINTERKLAAS OP HET WERK! Ook dat regel je met Kids MadeVraag naar de mogelijkheden* Voor je het weet is hij in het land.

Kids Made

Kids Made Logo KIDS Made
en teken kidsmade
APLI Kids Logo APLI Kids
met Kids Made heb jij het gemaakt

Kids Made de naam zegt het al,  leuk en leerzaam speelgoed van APLI Kids gemaakt voor kinderen. Knutsel zelf met de knutselmaterialen van APLI Kids, teken en kleur naar hartenlust met onze potloden, stiften, verf en kleurboeken, stempel, puzzel of gebruik onze magneetjes en weer kan je zeggen Kids Made.

Elk kind is anders en uniek, met een eigen persoonlijkheid, smaak en tempo van ontwikkeling. Spelen is essentieel om hun verschillende vaardigheden, capaciteiten en intelligentie te ontwikkelen en te stimuleren. Maar het leert hen ook om onafhankelijk te zijn en om zich te verhouden tot de rest. Als kinderen spelen, hebben ze een leuke tijd, lachen ze en voelen ze sensatie dat bijdraagt aan verder ontwikkeling.

Spelen is hoe ze leren en speelgoed van APLI Kids is daarin hun beste bondgenoot. Het juiste speelgoed van Kids Made in hun handen, maakt ze nieuwsgierig en creatief.