18812-heelal-puzzel-aplikids
18812-glowinthedark-aplikids
18812-puzzel-aplikids

Glow in the dark Heelal puzzel

13,95

EAN: 8410782188124 SKU: 18812

Beschrijving

Fluorescerende puzzel “Glow in the Dark” Zonnestelsel model. Bevat 104 stukjes van 5 x 5 cm. Er zit een poster bij met de echte grootte van de puzzel om het in elkaar zetten te vergemakkelijken. Zodra de puzzel in elkaar is gezet, kunnen kinderen het licht uitdoen om de planeten, sterren en satellieten te zien gloeien in het donker en de verschillen te ontdekken die er zijn.

Belangrijk: om het gloei-effect “op te laden” moet de puzzel minstens 30 minuten onder een lichtbron worden gelegd. Doe daarna het licht uit om de magie te zien!

Makkelijk te hanteren voor kinderen: stevige stukken, veilig en makkelijk te hanteren. 2 mm dik karton.

Puzzels verbeteren en ontwikkelen vele vaardigheden: Verbeteren concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossing; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke perceptie, fijne motoriek, vormherkenning, hand-oog coördinatie en wiskundige vaardigheden.

 

Extra informatie

Gewicht 820 g
Afmetingen 33 × 24 × 5 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Productformaat

64,5 x 41,5 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.