CADEAUTIP
19126-aplikids-ruimtevaart-puzzel
puzzel-ruimtevaart-19126-aplikids
19126-puzzel-ruimtevaart-aplikids

Puzzel Ruimtevaart

19,75

EAN: 8410782191261 SKU: 19126

Beschrijving

Puzzel, Ruimtevaart thema, in een mooi bewaarblik. Puzzel van 24 stukjes van 8 x 8 cm, totale grootte van de puzzel: 48 x 32 cm.

De puzzel wordt geleverd in een rechthoekige metalen doos met een bijpassend design, ideaal om alle stukjes in te bewaren als ze klaar zijn of om ander speelgoed en kinderspullen in te doen. Een exclusief APLI Kids ontwerp: Kinderlijk, kleurrijk, duidelijk en eenvoudig. Makkelijk hanteerbaar voor de kinderen: stevige stukken, veilig en makkelijk hanteerbaar. 2 mm dik karton met een glanzende afwerking en Indiana op de achterkant.

Puzzels zijn ideale spelletjes voor kinderen, want terwijl ze zich vermaken met het spelen, helpt het hen om veel vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen: Hun concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossend vermogen verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, hand-oog coördinatie en wiskundige vaardigheden. Bovendien helpen puzzels hen om hun zelfvertrouwen en motivatie te verbeteren, wanneer ze het spel met succes beëindigen. Een ideaal cadeau voor kinderen!

Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Gewicht 520 g
Afmetingen 19,2 × 28,2 × 4,5 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Materiaal

Karton

Merk

APLI Kids

Productformaat

48 x 32 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.