19221-savanne-puzzel-aplikids
19221-observatiepuzzel-apli-kids

Zoek en vind Puzzel Savanne

13,95

EAN: 8410782192213 SKU: 19221

Beschrijving

Zoek en vind de dieren en planten in de savanne. Weet jij waar de muis zich heeft verstopt?  Maak de puzzel met behulp van de bijgeleverde poster en zoek dan de personen en voorwerpen die op de 3 te koppelen kaarten staan. Kinderlijk, kleurrijk, duidelijk en eenvoudig spel, een ideaal cadeau voor kinderen ontworpen door APLI Kids.

Inclusief 60 stukjes van 6 x 6 cm. Grootte van de puzzel: 52 x 34 cm. Het bevat een poster met de werkelijke grootte van de puzzel om het in elkaar zetten te vergemakkelijken en 1 kaart met verschillende voorwerpen.

Puzzels zijn ideale spelletjes voor kinderen, want terwijl ze zich vermaken met het spelen, helpt het hen om veel vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen: Hun concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossend vermogen verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, hand-oog coördinatie en wiskundige vaardigheden. Bovendien helpen puzzels hen om hun zelfvertrouwen en motivatie te verbeteren, wanneer ze het spel met succes beëindigen. Een ideaal cadeau voor kinderen!

 

Extra informatie

Gewicht 820 g
Afmetingen 33 × 24 × 5 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Productformaat

64,5 x 41,5 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.