TmpE04F
TmpF036
TmpF8FA
Tmp78A
Tmp14D1

Glow in the dark Dinosaurus

13,99

EAN: 8410782194354 SKU: 19435

Beschrijving

Fluorescerende puzzel “Glow in the Dark” dinosaurus model. Inclusief 60 stukjes van 6 x 6 cm.

Bouw de puzzel en als je klaar bent, doe je de lichten uit om alle verborgen details te ontdekken die oplichten in het donker. Belangrijk: leg de puzzel minstens 30 minuten onder een lichtbron om het gloei-effect “op te laden”. Doe daarna het licht uit om de magie te zien! Puzzelformaat: 52 x 34 cm.

Er zit een poster bij met de echte grootte van de puzzel om het in elkaar zetten te vergemakkelijken. Makkelijk hanteerbaar voor kinderen: stevige stukjes, veilig en makkelijk hanteerbaar. Puzzels verbeteren en ontwikkelen veel vaardigheden: Concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossend vermogen verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, oog-handcoördinatie en wiskundige vaardigheden. Daarnaast helpen puzzels hun zelfvertrouwen en motivatie te verbeteren als kinderen het spel met succes uitspelen.

Extra informatie

Gewicht 550 g
Afmetingen 28 × 21 × 6,3 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Productformaat

64,5 x 41,5 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.