Tmp5C3D
Tmp6DF9
Tmp78FE
Tmp8200
Tmp8CA8

Glow in the dark Bloemen

16,95

EAN: 8410782194354 SKU: 19436

Beschrijving

Fluorescerende puzzel “Glow in the Dark” bloemen model. Bevat 204 stukjes van 5 x 5 cm.

Ontdek de fauna en flora die in deze tuin leven. Doe het licht uit en je zult zien dat sommige figuren van positie veranderen en verborgen ontwerpen verschijnen! Belangrijk: om het gloei-effect “op te laden”, leg je de puzzel minstens 30 minuten onder een lichtbron. Doe daarna het licht uit om de magie te zien!

Puzzelformaat: 89 x 58,5 cm. Er zit een poster bij met de echte grootte van de puzzel om het in elkaar zetten te vergemakkelijken. Makkelijk hanteerbaar voor kinderen: stevige stukken, veilig en makkelijk hanteerbaar.

Puzzels verbeteren en ontwikkelen veel vaardigheden: Concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossend vermogen verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, oog-handcoördinatie en wiskundige vaardigheden. Daarnaast helpen puzzels hun zelfvertrouwen en motivatie te verbeteren als kinderen het spel met succes uitspelen.

Extra informatie

Gewicht 1190 g
Afmetingen 33 × 24 × 5,8 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Productformaat

89 x 58,5 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.