stickespel-19138-aplikids
19138-aplikids-stickerspel
aplikids-19138-stickerspel

Stickerspel Kabouters

9,95

EAN: 8410782191384 SKU: 19138

Beschrijving

Stickerspel, kabouters in kartonnen doos. Het doel van het spel is om de tekeningen op de kaarten te voltooien met behulp van stickers met verschillende vormen, kleuren en opdrukken.

Het spel bevat: 8 vellen 200 g matte afwerking om in te vullen met stickers, 8 vellen verwijderbare geometrische stickers in verschillende kleuren en een full colour handleiding met voorbeelden. Met de verwijderbare stickers kan het kind corrigeren als het een fout maakt.

Dit spel, ontwikkeld met de steun van pedagogen, heeft een hoge didactische waarde: het stimuleert de fijne motoriek, ontwikkelt het wiskundig denken, helpt de concentratie, werkt aan de hand-oog coördinatie en ontwikkelt de ruimtelijke oriëntatie. Een spel voor de allerkleinsten, aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.