Tmp9614
TmpA88C

Stickerspel Feestje

17,95

EAN: 8410782191247 SKU: 19124

Beschrijving

Stickerspel, Partymodel. Het doel van het spel is om de tekeningen op de kaarten af te maken met verschillende stickers.

Het spel bevat: 8 vellen om in te vullen met stickers, 8 vellen verwijderbare stickers in verschillende kleuren en een handleiding met voorbeelden in kleur. Met de verwijderbare stickers kan het kind corrigeren als het een fout maakt.

Dit spel, ontwikkeld met de steun van pedagogen, heeft een hoge didactische waarde: het stimuleert de fijne motoriek, ontwikkelt het wiskundig denken, helpt bij de concentratie, werkt aan de oog-handcoördinatie en ontwikkelt de ruimtelijke oriëntatie.

Een product met een originele presentatie en een aantrekkelijk design: metalen doos met een exclusief APLI Kids design, ook handig om kinderspullen in op te bergen.

Extra informatie

Gewicht 380 g
Afmetingen 18 × 18 × 6 cm
Merk

APLI Kids

Geschikt vanaf

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.