102411-stickers-rond-33mm-aplikids

Gekleurde Cirkels 33 mm – 4 secundaire kleuren

22,95

EAN: 8410782024118 SKU: 102411

Beschrijving

Set rollen educatieve stickers in geassorteerde kleuren: bruin, roze, lila en oranje, met permanente kleefstof. Het pak bevat 4 rollen (1 per kleur) met cirkels (33 mm) . Elke rol bevat 59 voorgesneden vellen die gemakkelijk los te maken zijn, 2.832 stickers per pak. Het perfecte formaat om te gebruiken in scholen, kinderdagverblijven, kinderateliers of elke andere groep die met kinderen te maken heeft. Het spelen en creëren met stickers is een basisactiviteit om de fijne motoriek te ontwikkelen en tegelijkertijd te werken aan verschillende vaardigheden en capaciteiten zoals de kennis van kleuren, geometrische vormen en maten; ontwikkeling van logica en creativiteit; teamwork of begrip van ruimte, onder andere. Bovendien voldoen de APLI stickers aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften: – Gefabriceerd in overeenstemming met de normen EN-71 en de FSC chain of custody – Lijm op waterbasis – Vrij van oplosmiddelen – ECF (Elemental Chlorine Free) papier – 100% recyclebaar materiaal.

Extra informatie

Gewicht 640 g
Afmetingen 24 × 6,4 × 11,5 cm
Aantal

Gecertificeerd

EN-71

Hechteigenschap

Permanent klevend

Materiaal

ECF Papier – 100% recyclebaar

Merk

APLI Kids

Productformaat

33 mm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.