14769-aplikids

Gekleurde Cirkels 33 mm – 4 kleuren

22,95

EAN: 8410782147695 SKU: 14769

Beschrijving

4 rollen ronde educatieve stickers, formaat Ø 33 mm, in geassorteerde kleuren: geel, blauw, rood en groen, met permanente kleefstof. Het pak bevat 4 rollen (1 per kleur). Elke rol bevat 59 voorgesneden vellen die gemakkelijk los te maken zijn, 2.832 stickers per pak. Het perfecte formaat om te gebruiken in scholen, kinderdagverblijven, kinderateliers of elke andere groep die met kinderen omgaat. Het spelen en creëren met stickers is een basisactiviteit om de fijne motoriek te ontwikkelen en tegelijkertijd te werken aan verschillende vaardigheden en capaciteiten zoals de kennis van kleuren, geometrische vormen en maten; ontwikkeling van logica en creativiteit; teamwork of begrip van ruimte, onder andere.

Extra informatie

Aantal

Gecertificeerd

EN-71

Hechteigenschap

Permanent klevend

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Rood

Lijm

Waterbasis – geen oplosmiddelen

Materiaal

ECF Papier

Merk

APLI Kids

Sticker formaat

Ø 33 mm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.