18396-metallic-stickers-aplikids

Metallic Sterren Stickers

3,49

EAN: 8410782183969 SKU: 18396

Beschrijving

Educatieve stickers permanent klevend, in verschillende metallic kleuren: groen, oranje, roze, blauw, rood, lila en geel. Drie verschillende maten: 10 mm, 14 mm en 20 mm. Elk zakje bevat 6 vellen met verschillende stickers, een totaal van 624 stickers. Een onmisbaar product in elk huis en op elke school. Voordat kinderen leren omgaan met potloden of verf, kunnen ze met deze stickers beginnen in de wereld van kleuren en vormen. Spelen en creëren met stickers is een basisactiviteit om de fijne motoriek te ontwikkelen en tegelijkertijd te werken aan verschillende vaardigheden en capaciteiten zoals de kennis van kleuren, geometrische vormen en maten; ontwikkeling van logica en creativiteit; teamwork of begrip van ruimte, onder andere.

Extra informatie

Gewicht 32 g
Afmetingen 24 × 18 × 1 cm
Aantal

Gecertificeerd

EN-71

Hechteigenschap

Permanent klevend

Kleur

Blauw Metallic, Geel Metallic, Groen Metallic, Lila Metallic, Rood Metallic

Lijm

Waterbasis – geen oplosmiddelen

Merk

APLI Kids

Sticker formaat

10 mm, 14 mm, Ø 20 mm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.