TmpC10D
TmpD27B
TmpDBEA
TmpE673

Top Secret Puzzel Zee

17,95

EAN: 8410782192206 SKU: 19220

Beschrijving

Puzzel met verborgen elementen, met thema zee/oceaan. Puzzel bestaande uit 60 stukjes van 6 x 6 cm. Grootte van de puzzel: 52 x 34 cm.

De kleintjes zullen veel plezier beleven aan het in elkaar zetten van deze puzzel en het gebruik van de magische bril. Ontdek wat er verborgen is in de rood gearceerde gebieden. Het bevat een poster met de werkelijke grootte van de puzzel om het in elkaar zetten. Als de puzzel klaar is zet je de speciale bijgeleverde bril op en ontdek je alle geheimen van de puzzel. Deze zijn zonder bril verborgen.

Een exclusief ontwerp van APLI Kids: Kinderlijk, kleurrijk, duidelijk en eenvoudig. Makkelijk hanteerbaar voor de kinderen: stevige stukjes, veilig en makkelijk hanteerbaar. 2 mm dik karton met een matte afwerking en Indiana op de achterkant.

Puzzels zijn ideale spelletjes voor kinderen, want terwijl ze zich vermaken met het spelen, helpt het hen om veel vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen: Hun concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossend vermogen verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, hand-oog coördinatie en wiskundige vaardigheden. Bovendien helpen puzzels hen om hun zelfvertrouwen en motivatie te verbeteren, wanneer ze het spel met succes beëindigen. Een ideaal cadeau voor kinderen!

Aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Extra informatie

Gewicht 550 g
Afmetingen 28 × 21 × 6,3 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Materiaal

Karton

Merk

APLI Kids

Productformaat

52 x 34 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.