CADEAUTIP
19135-bezienswaardigheden-puzzel-rond-aplikids
19135-puzzel-rond-aplikids

Bezienswaardigheden in de Wereld Puzzel Rond

14,99

EAN: 8410782191353 SKU: 19135

Beschrijving

Bevat 48 stukjes van verschillende grootte. Presentatie in cilindervormige kartonnen doos met handvat van 205 x Ø 150 mm. Bevat een poster met de werkelijke grootte van de puzzel om het in elkaar zetten te vergemakkelijken.

Een puzzel die kinderen helpt te wennen aan enkele van de belangrijkste monumenten ter wereld. Een exclusief APLI Kids ontwerp: Kinderlijk, kleurrijk, duidelijk en eenvoudig. Makkelijk hanteerbaar voor de kinderen: stevige stukken, veilig en makkelijk hanteerbaar. 2 mm dik karton met een matte afwerking en Indiana op de achterkant.

Puzzels zijn ideale spelletjes voor kinderen, want terwijl ze zich vermaken met het spelen, helpt het hen om veel vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen: Hun concentratie, observatie, geheugen en probleemoplossend vermogen verbeteren; en ze ontwikkelen ook ruimtelijke waarneming, fijne motoriek, vormherkenning, hand-oog coördinatie en wiskundige vaardigheden. Bovendien helpen puzzels hen om hun zelfvertrouwen en motivatie te verbeteren, wanneer ze het spel met succes beëindigen. Een ideaal cadeau voor kinderen!

Extra informatie

Gewicht 568 g
Afmetingen 16 × 16 × 20 cm
Aantal puzzelstukjes

Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Productformaat

Ø 50 cm

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.