15261-apli-kids
15261-1-apli-kids

Magische sieraden

11,99

EAN: 8410782152613 SKU: 15261

Beschrijving

Kit om zelf sieraden o.a. armbanden en kralen te maken met Magic Plastic. Het doel van het spel is om kralen te kleuren en te maken om aan armbanden, halskettingen, enz. te hangen. Maak je accessoires in 3 eenvoudige stappen: kleuren, uitknippen en 1-2 minuten bakken in de oven. Een snelle en eenvoudige activiteit met spectaculaire resultaten. Inhoud van hoge kwaliteit: bevat 3 vellen magisch plastic met voorgedrukte en uitgestanste afbeeldingen, touw, ringen om de accessoires aan op te hangen, 6 kleurpotloden en een display in de vorm van een boom voor de juwelen. Een perfect product om creativiteit en verbeelding te ontwikkelen, evenals fijne motoriek en concentratie. Aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Altijd onder toezicht van een volwassene gebruiken.

Extra informatie

Gewicht 270 g
Afmetingen 26 × 19 × 5 cm
Merk

APLI Kids

Geschikt vanaf

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.