17611-apli-kids

Glitter lijm regenboog

3,39

EAN: 8410782176114 SKU: 17611

Beschrijving

Glitterlijm in verschillende kleuren van de regenboog: lila-blauw, groen-blauw, blauw-grijs, oranje-roze, paarsgrijs. Het pakje heeft 5 bakjes, één voor elke kleur, met een gewicht van 11 g per stuk. Een gemakkelijk te gebruiken product dankzij de zachte tube en de doseertip, waardoor het nauwkeuriger kan worden aangebracht. Ideaal voor gebruik als lijm of om te decoreren: direct op het te decoreren oppervlak aanbrengen en minstens 30 minuten laten drogen. Aanbevolen voor verschillende oppervlakken: papier, karton, EVA-foam, glas, plastic, textiel, hout of keramiek. Een zeer schoon product, wasbaar in een wasmachine in warm water programma’s; veilig en niet giftig; duurzaam dankzij de anti-droogkap.

Extra informatie

Aantal

Merk

APLI Kids

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.