14497-apli-kids
14497-1-apli-kids
14497-spelen-apli-kids

Fun Dough Mode Pop

12,95

EAN: 8410782144977Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Spel voor het maken van een jurk voor een pop met toverplasticine. Het spel bevat 1 pop, 2 gereedschappen voor het boetseren, twee kuipjes Fun Dough van 14 gram, 1 paar schoenen, een steun voor de pop en 1 instructieblad. De Fun Dough boetseerpasta van APLI Kids is een nieuw concept in plezier, omdat het kinderen in staat stelt om te spelen op een schone en veilige manier. Het is niet giftig en bevat geen gluten of allergenen. Het barst niet, is flexibel en licht en droogt aan de lucht in 24 uur uit zonder dat een oven of magnetron nodig is. Bovendien is het gemakkelijk te mengen, waardoor oneindig veel heldere kleurschakeringen verkregen kunnen worden, die niet aan intensiteit verliezen met de tijd. Een spel met hoge didactische waarde: het helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en de creativiteit, maar ook bij het ontwikkelen van de fantasie. Aanbevolen voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Extra informatie

Materiaal

Fun Dough

Merk

APLI Kids

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.