18814-apli-kids
18814-unbox-apli-kids
18814-detail-apli-kids
18814-achterkant-apli-kids

Stickerspel honden

16,49

EAN: 8410782188148 SKU: 18814

Beschrijving

Het doel van het stickerspel is om de honden illustraties van de kaarten te voltooien met behulp van ronde stickers van verschillende grootte en kleur. Het spel bevat: 8 vellen om in te vullen met stickers, 8 vellen verwijderbare stickers van verschillende kleuren en een full color gidsboek met voorbeelden. Met de verwijderbare stickers kan het kind corrigeren als het een fout maakt. Dit spel, ontwikkeld met de steun van pedagogen, heeft een hoge didactische waarde: het stimuleert de fijne motoriek, ontwikkelt het wiskundig denken, helpt de concentratie, werkt aan de hand-oog coördinatie en ontwikkelt de ruimtelijke oriëntatie. Een spel ontworpen voor de allerkleinsten in het gezin, aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Gewicht 290 g
Afmetingen 19 × 17 × 4 cm
Geschikt vanaf

Merk

APLI Kids

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.