18819-stickerspel-bos-aplikids
18819-stickerspel-bos-achterkant-aplikids

Stickerspel Dieren en hun omgeving

9,95

EAN: 8410782188193 SKU: 18819

Beschrijving

Stickerspel dieren en hun omgeving in kartonnen doos. Het doel van het spel is om de illustraties van natuurlijke omgevingen van de kaarten te voltooien met behulp van thematische stickers van verschillende vormen en maten: dieren, planten, bloemen en andere elementen. Het spel bevat: 8 vellen 200 g matte afwerking om in te vullen met stickers, 8 vellen verwijderbare geometrische stickers in verschillende kleuren en een full color boekje met voorbeelden. Met de verwijderbare stickers kan het kind corrigeren als het een fout maakt. Dit spel, ontwikkeld met de steun van pedagogen, heeft een hoge didactische waarde: het stimuleert de fijne motoriek, ontwikkelt het wiskundig denken, helpt de concentratie, werkt aan de hand-oog coördinatie en ontwikkelt de ruimtelijke oriëntatie.

Extra informatie

Gewicht 290 g
Afmetingen 19 × 17 × 4 cm
Geschikt vanaf

Hechteigenschap

Verwijderbaar

Merk

APLI Kids

Papiergewicht

200 gram

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen, om zeker te zijn dat het product geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan de aangegeven leeftijd en voor kinderen die niet beschikken over de leeftijdsspecifieke vaardigheden van de genoemde leeftijdscategorie.

Product of verpakking kan onderdelen bevatten die kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.